Novica

Prenove turističnih objektov

13.03.2018

Namestitveni in gostinski objekti predstavljajo področje, ki zahteva posebno pozornost pri načrtovanju oblikovnih, tehničnih in energetsko učinkovitih rešitev.

Arhitekti in inženirji podjetja Protim Ržišnik Perc že več kot 25 let ustvarjamo funkcionalne, tehnološko dovršene in sodobne prostore. Integralno izvajamo storitve projektanta in svetovalca, zastopnika investitorja, nadzornega inženirja in koordinatorja izvedbe v sklenjeni verigi odgovornosti, od začetka do konca projekta. Kakovost in izvedba projekta znotraj vnaprej zastavljenega investicijskega in časovnega okvira sta glavni merili našega uspeha. Gradbene projekte pripravljamo v modelu BIM, ki omogoča preglednejše vodenje projekta in optimizacijo stroškov in zagotavlja tudi bistveno krajšo izvedbo.

Ponosni smo na naše bogate reference, kot je realizacija generalne prenove (revitalizacije) HOTELA JAMA pri Postojnski jami. Pri tem projektu smo sodelovali kot projektanti, investitorja smo zastopali pri vseh upravnih postopkih, prevzeli nadzor in odgovorno vodenje ter koordinacijo gradbišča z različnimi izvajalci do odprave pomanjkljivosti. Zahteven projekt celotne prenove je obsegal dobrih 7 tisoč kvadratnih metrov bruto površine, skupna vrednost prenove pa je znašala štiri milijone evrov.

Med našimi idejnimi rešitvami za namestitvene objekte velja izpostaviti predvsem še prenovo HOTELA LEK v Kranjski Gori ter Hotel in polnilnico izvirske vode JULIANA v Podljubelju. Med uspešno izvedenimi rešitvami interierja izstopa restavracija CUBIS v Šenčurju, ki uspešno obratuje že osem let, kakovosten ambient pa se odraža tudi v vsakoletnem povečanju števila gostov.

Na področju kampov smo izdelali natečajno rešitev za restavracijo in trgovino v KAMPU ŠOBEC v Lescah, pripravili smo občinski podrobni prostorski načrt za KAMP PERUN pri Jesenicah, trenutno pripravljamo tudi občinski podrobni prostorski načrt za kamp v Veliki Zaki na BLEDU.

Vabimo vas, da si več o našem pristopu do projektov in naših referencah ogledate na spletni strani www.protim.si. V prihodnjem obdobju bomo z vami navezali stik v želji, da se vam tudi osebno predstavimo.

Z lepimi pozdravi,

Protim Ržišnik Perc arhitekti in inženirji d.o.o.
Vid Ratajc, univ. dipl. inž. arh.
Vodja skupine in partner
T: (04) 279 18 600
E: vid.ratajc@r-p.si


Nazaj | Arhiv