Novica

Odprtje novega Goodcentra Šenčur

12.09.2007

12. september 2007 - Družba Era Good je v prvih dneh septembra odprla novo poslovno enoto Goodcenter Šenčur v Poslovni coni A v Šenčurju pri Kranju. Goodcenter Šenčur je oskrbni center, ki je prvenstveno namenjen poslovnim odjemalcem s področja ho-re-ca sektorja, t. j. hotelom, restavracijam, podjetjem za catering; drugim podjetjem, malim in neodvisnim trgovcem ter javnim zavodom, kot so šole, vrtci, bolnišnice in tudi gospodinjstvom oz. posameznikom.

Ključni namen Goodcentra Šenčur je nuditi celostno oskrbo profesionalnim partnerjem predvsem s področja Gorenjske in Ljubljane z okolico. Poslovnim uporabnikom bo na voljo tudi ponudba Top storitev, katere razvija MBC (Multi Business Center), ki deluje v okviru mreže Skupine Era. Top storitve so dodatna storitev trgovskih centrov družbe Era Good, saj omogočajo celovito ponudbo tako izdelkov kot storitev na enem mestu in povezanost sistemov med seboj. Top storitve Skupine Era prinašajo kupcem večjo konkurenčnost, dodano vrednost in jim zmanjšujejo stroške. Investicijska vrednost projekta Goodcenter Šenčur je okoli 3 milijone evrov, predvideno število delovnih mest pa dvajset.

Družba Era Good je hčerinsko podjetje Skupine Era, ki ima v skladu z novo strategijo tri vsebinske poslovne stebre. Ti so: Celostna oskrba, Prostor Povezav in Poslovni razvoj. Tako družba Era Good sodi v steber Celostne oskrbe, njena primarna dejavnost pa je oskrba ho-re-ca sektorja. Ključni cilj družbe Era Good je postati najpomembnejši oskrbovalec omenjenega sektorja tako v Sloveniji kot tudi na sosednjih trgih. Goodcentri so poslovne oz. trgovske enote družbe Era Good. Poleg novega Goodcentra Šenčur se na lokacijah v Sloveniji nahajajo še štiri poslovne enote, in sicer: Goodcenter Ajdovščina, Goodcenter Celje, Goodcenter Ptuj in Goodcenter Ravne na Koroškem, med tem ko se je Goodcenter na lokaciji Kranj zaradi preselitve dejavnosti v Šenčur zaprl. V naslednjih dveh letih bo Skupina Era odprla takšne oskrbne centre še v Ljubljani, Mariboru, Murski Soboti, Novem mestu in še enega na Gorenjskem.

V Goodcentru Šenčur, kot tudi v vseh drugih Goodcentrih, ki so nastali iz nekdanjih Cash & Carry Gastronomov, je zagotovljena razširjen nabor znanih in lastnih tržnih znamk Good. Velika prednost pa je tudi širina in globina posameznih blagovnih skupin na enem mestu, uvajali pa se bodo tudi novi in dodatni programi, kot na primer: program sadja in zelenjave, zamrznjenega blaga, zastopniški program. Skupina Era razvija naprej tudi novo tržno znamko Be Good, ki bo pokrivala področje zdrave prehrane in naraven življenjski slog. Gre za celostno filozofijo Be Good, ki jo Skupina Era razvija skozi vso svojo dejavnost, storitve in izdelke skupaj s svojimi poslovnimi partnerji.

1939_V1_PA_1.jpg

Goodcenter Šenčur

Goodcenter Šenčur v nastajanju

8857_IMG_4376.JPG

Goodcenter Šenčur v nastajanju


Nazaj | Arhiv