Novica

Newsletter: 25 let kreativnosti

21.02.2017

Z obilico ustvarjalnosti in zanosa se je pred 25. leti pričela naša zgodba o uspehu, ki danes kot skupina RŽIŠNIK PERC zaseda pomemben položaj v slovenskem gospodarstvu.

Naša ekipa sprva majhnega biroja za arhitekturo in grafično oblikovanje z začetka 90. let je skozi leta postopoma rastla in prerastla v skupino petih specializiranih podjetij. Naš biro arhitektov in inženirjev PROTIM Ržišnik Perc se je na podlagi predanega dela dobro uigrane ekipe sodelavcev razvil v enega vodilnih birojev v regiji.

V 25. letih se je veliko spremenilo, predvsem smo zrastli in še rastemo. Vendar pa je nekaj še danes enako kot nekoč: naša predanost delu, jasno zastavljeni cilji in zagotavljanje visoko kakovostnih storitev. Vemo, da temelj našega uspeha predstavljajo naši sodelavci, ki jih odlikujejo celostni pristop k projektom, odprt dialog in obilo energije.

Ponosni smo na naše dosežke in se veselimo uspehov naših strank, saj zanje ustvarjamo pomembne temelje za rast. Vsem našim strankam se zahvaljujemo za izkazano zaupanje in se obenem zavezujemo, da bomo zanje zavzeto ustvarjali zgodbe o uspehu tudi v prihodnje.


Nazaj | Arhiv