Novica

Na festivalu ODPRTE HIŠE SLOVENIJE tudi naš projekt

01.04.2019

Med 5. in 7. aprilom 2019 bo po vsej Sloveniji potekal že 10. festival Odprte hiše Slovenije (OHS), na katerem si boste lahko ogledali kar 90 kakovostnih, lepih in drznih stavb ter ureditev. Gre za preprost koncept, ki najširši javnosti ponuja brezplačne oglede odlične arhitekture in prostorskih ureditev. Ljudem tako omogočajo neverjetno izkušnjo, saj se lahko skozi stavbe sprehodijo, preizkusijo, hkrati pa dobijo stik z arhitekti, uporabniki, izvajalci ter drugimi strokovnjaki. 

Na tokratnem festivalu si lahko ogledate tudi enega izmed naših projektov. To je Knauf Insulation Experience Center, ki je prijel mednarodno priznan platinast certifikat DGNB za trajnostno gradnjo. Objekt smo projektirali in nadzorovali arhitekti in inženirji podjetja Protim Ržišnik Perc d.o.o. Celoten projekt je temeljil na trajnostni gradnji, saj je to tudi ena izmed strateških usmeritev podjetja Knauf Insualtion. Stavba je skrbno načrtovana tako, da omogoča najboljši prikaz demonstracij hkrati pa nudi tudi prijetno okolje za izobraževanje različnih deležnikov. 

Vabimo vas, da si vzamete čas in si v soboto, 6. aprila 2019, ob 11. uri ogledate trajnostno naravnan objekt Knauf Insutlation Experience Center. Zagotovo vam ne bo žal za to prečudovito izkušnjo.


Nazaj | Arhiv