Newsletter: Otvoritev gradnje dveh stanovanjskih vila blokov v Šenčurju

Tip novice: Novice | 05. 05. 2020

Newsletter: OTVORITEV GRADNJE DVEH STANOVANJSKIH VILA BLOKOV V ŠENČURJU  

23.04.2020

Otvoritev gradnje dveh stanovanjskih vila blokov v Šenčurju  

Predstavniki podjetij Ržišnik Perc skupine so 22. aprila skupaj z direktorjem Gorenjske gradbene družbe, g. Remicem, in županom občine Šenčur, g. Kozjekom, uradno odprli gradbišče dveh stanovanjskih vila blokov v Šenčurju. 

Vila blok »Jurij 1« s 17 stanovanji bo primarno ponujen podjetjem v Poslovni coni Šenčur, ki nameravajo stanovanja oddati v najem svojim zaposlenim. Vila blok »Jurij 2« s 12 stanovanji in dvema bivalnima enotama je primarno namenjen bivanju zaposlenih iz skupine Ržišnik Perc in naših štipendistov.

Skupna investicijska vrednost projekta znaša 6 mio €, stanovanja pa bodo na voljo v sredini leta 2021.

 

Andrej Ržišnik predavatelji na dnevih inženirjev

Inženirji z vsega sveta so 4. marca praznovali prvi SVETOVNI INŽENIRSKI DAN - “World Engineering Day for Sustainable Development”, ki je potekal pod okriljem Organizacije združenih narodov za izobraževanje, znanost in kulturo (UNESCO).

V Sloveniji so na ta dan organizirali Slovenski inženirski dan 2020.

Eden od predavateljev je bil s temo Logistični center cargo - partner na Brniku - Z integralnim projektiranjem in digitalnim dvojčkom zgradbe na gradbišče tudi Andrej Ržišnik.

 

V gradnji: proizvodno-skladiščno-poslovni objekt PET PAK v Postojni

Podjetje PET PAK d.o.o. je v industrijski coni Postojna ob strokovni podpori strokovnjakov iz Protim Ržišnik Perc začelo ustvarjati novo zgodbo: postavitev proizvodno-skladiščno-poslovnega objekta, ki bo zaključen konec leta 2020. Investicijo spremljamo že od vsega začetka: od osnovnih preveritev, do priprave projekte dokumentacije in pridobitve vseh potrebnih upravnih dovoljenj do izvedbe razpisov in sklenitve izvajalskih pogodb. S koordinacijo nadzora gradnje pa bomo investicijo spremljali do zaključka oz. do pridobitve uporabnega dovoljenja.


Nazaj