Newsletter: SCHÄFERROLLS - USPEŠNA ZGODBA V OBDOBJU POLNEM IZZIVOV

Tip novice: Novice | 09. 12. 2020

Newsletter: SCHÄFERROLLS  - USPEŠNA ZGODBA V OBDOBJU POLNEM IZZIVOV 

9.12.2020

ZAKLJUČEK ENEGA VEČJIH INDUSTRIJSKIH PROJEKTOV V LETOŠNJEM LETU

Pri Letališču Jožeta Pučnika Ljubljana, na območju Poslovnega kompleksa L8 Brnik, je končana 12-mesečna gradnja proizvodno-poslovnega objekta SCHÄFERROLLS.

Objekt s svojo zasnovo sledi aktualnim smernicam tako tehnologije kot arhitekturne zasnove objekta.
Proizvodni del je razdeljen na 3 ladje, ki investitorju omogočajo optimalno izrabo prostora in tehnologije. Poslovni prostori so zasnovani sodobno, želja naročnika je bila prikazati industrijski izgled, ki pritiče proizvodnji, tako da so v teh prostorih ostali vidni betonski elementi (stene, stropovi) in strojne ter elektro inštalacije.

Naročnik nam je zaupal celoten obseg integralnega projektiranja, ki je poleg priprave projektne dokumentacije v BIM modelu in pridobivanja upravnih dovoljenj obsegala še izvedbo razpisov in sodelovanje pri oddaji del, vodenje gradnje z več izvajalci, strokovni, projektantski in finančni nadzor.

Podjetje SchäferRolls, ki se ukvarja z restavriranjem tiskarskih valjev, je na novi lokaciji, tudi z našo pomočjo, povsem na novo organiziralo logistiko v proizvodnji, s čimer pričakujejo znatno povečanje produktivnosti.

Čestitke investitorju za pogum in veliko uspeha tudi na novi lokaciji!

 


Nazaj