Naše stranke, naši trgi in naše lokacije

Protim map

Protim je neodvisno svetovalno in projektantsko podjetje, ki naročnike vodi skozi vse faze izgradnje, od prvih zasnov do končne izvedbe objekta in optimizacije obratovanja.

Investitorju svetujemo, ga zastopamo pri pogajanjih z izvajalci, mu zagotavljamo transparentnost postopkov in nosimo polno strokovno odgovornost v vseh fazah projekta.

Naše delo temelji na treh ključnih principih:

  • Strokovnost
    Kompetence Protimovih arhitektov in inženirjev pokrivajo vsa področja načrtovanja, zato lahko osvetlijo vse vidike predlaganih rešitev in poiščejo odgovore tudi na najzahtevnejše izzive projektiranja in izgradnje.
  • Jamstvo
    Investitorju jamčimo, da bo projekt izveden v skladu s pričakovanji in dogovori. Prevzamemo vso strokovno odgovornost, zato investitor nima bojazni, da se bo ujel v zanko prelaganja odgovornosti med izvajalci, nadzorniki in projektanti.
  • Transparentno poslovanje
    Investitorju omogočimo, da ima ves čas pregled nad postopki, ki vplivajo na finančni izid projekta. Naša naloga je, da mu strokovno svetujemo in ga na ta način zaščitimo pred nepotrebnimi finančnimi tveganji.

Po obsegu in znanju presegamo slovenske meje, tudi naš nadaljnji razvoj je usmerjen v internacionalizacijo. Podružnico imamo tudi v Avstriji.

Investitorji cenijo način našega dela, več kot 25-letne izkušnje in predvsem širok spekter kompetenc. Zato ne preseneča, da smo se razvili v vodilni biro za integralno projektiranje in vodenje gradenj v regiji.

Potrebujete kakovostnega partnerja za izvedbo gradbene investicije?

Kontaktirajte nas!