Ržišnik Perc konec leta dobrodelno

Tip novice: Novice | 10. 12. 2020

Letos smo se v skupini podjetij Ržišnik Perc odpovedali nakupu poslovnih daril ter sredstva namenili Kliniki Golnik. Naša donacija v višini 17.000 evrov je namenjena prehrani najbolj izpostavljenih zaposlenih v kliniki, ki se v izrednih razmerah borijo za zdravje in življenja na oddelku za Covid-19 in v intenzivni negi. 

Dobro se zavedamo, da v aktualni situaciji prizadevno delo zaposlenih zdravstvenih delavcev in delovanje celotnega zdravstvenega sistema velikemu delu gospodarstva omogoča delovanje.

Kot izkaz hvaležnosti smo se odločili za gesto v obliki konkretne pomoči – malo drugačne obroke jim v Restavraciji Cubis dnevno pripravljajo in dostavljajo.

Donacijo so prispevala vsa podjetja skupine Ržišnik Perc, enega izmed obrokov pa so simbolično osebju klinike predali direktor matičnega podjetja RŽIŠNIK PERC Andrej Ržišnik, namestnica direktorja podjetja PROTIM arhitekti in inženirji Urška Pollak, direktor podjetja INFOTIM informacijski sistemi Uroš Rovtar, direktorica podjetja RP investicije Sabina Fašmon-Muznik ter namestnica direktorja Sonja Burazin v imenu Restavracije CUBIS.

V naši skupini si prizadevamo biti družbeno odgovorni, tako pri delu kot tudi pri naši vpetosti v lokalno in širše okolje. V letošnjem letu smo že pomagali Občini Šenčur z donacijo osmih kompletov računalnikov za učence, da se v času pandemije Covida-19 lažje šolajo od doma.

 


Nazaj