Načrtujete investicijo? Načrtujmo jo skupaj!

Kontaktirajte nas

Prenova poslovnih prostorov za GORENJSKI GLAS

Naročnik: Gorenjska banka d.d.

Lokacija: Kranj

Spletna stran: www.gbkr.si

Podatki o projektu

Bruto površina: 1.005 m2

Leto: 2007

Preuredili smo pritličje in 1. nadstropje poslovnega objekta Gorenjske banke v Kranju za poslovne prostore najemnika Gorenjski glas.

Arhitekturno je objekt zasnovan kot simetrični kubus z osrednjim dvoetažnim atrijskim prostorom, pokritim z betonsko kupolasto streho, ki ga obdaja niz pisarniških prostorov. Poslovni prostori so zasnovani transparentno okoli centralnega dela. Prostor je v pritličju namenjen skupnim dejavnostim časopisne hiše Gorenjski glas in obenem funkcionira tudi kot prostor za prireditve in srečanja.

Načrtujete investicijo?

Zagotovite si učinkovito rešitev!