Načrtujete investicijo? Načrtujmo jo skupaj!

Kontaktirajte nas

Restavracija CUBIS

Naročnik: Ržišnik Perc d.o.o.

Lokacija: Šenčur - Cubis

Spletna stran: www.restavracija-cubis.si

Podatki o projektu

Tip projekta: novogradnja

Bruto površina: 620 m2

Leto: 2010

Gostinski lokal Kantina Cubis je lociran v novozgrajenem objektu Poslovni center Cubis v poslovno obrtni coni Šenčur. Lokal je zasnovan kot samopostrežna in "A la carte" restavracija. Sodoben pristop k oblikovanju notranje opreme je odraz arhitekturnega konteksta v katerem se lokal nahaja. Občutek topline in prijaznosti prostora je dosežen skozi logično funkcionalno zasnovo in uporabo naravnih materialov. Uporaba naravnega kamna v različnih strukturah, teksturah, je v kombinaciji s svetlobo odigrala odločilno vlogo pri zasnovi notranjosti. Izvirni detajli in barve naredijo igro opazovanja še bolj razpoznavno in zanimivo.

Načrtujete investicijo?

Zagotovite si učinkovito rešitev!